Oсветителна услуга с гаранция 84 месеца

Осветлението като услуга

 Ние от ИСС ЕООД сме селектирали за Вас осветителни решения с висока степен на спестяване на разходи. Bез компромис по отношение на скритите фактори, които бавно, но трайно увреждат зрението и индиректно влияят на нервната система.  Елиминирайки тези фактори, осигуряваме по-добро цялостно представяне на служителя в работния процес.

  • Посещение на място и „заснемане” на възникващата необходимост от осветление

  • Разработване на 3D светлинни симулации и изчисляване на очакваната осветеност при прилагане на различни LED-осветителни източници

  • Изчисляване на ефективността на инвестицията при преминаване към високо ефективно LED-осветление

  • Предоставяне на тестови източници, за директна оценка на ефективността – на място, на територията на обекта

  • Демонтаж и монтаж на новите LED-източници и гаранционно обслужване в рамките на 84 месеца, в т.ч всички разходи по поддръжката в рамките на гаранционния период

  • Висока степен на иновативност и спестяване на енергия – 150lm, за 1 Ват консумирана мощност – една от най-високите на пазара при 84 месеца гаранция на източника.

  • Гаранционният срок на всички наши LED-източници e по-дълъг от времето за обратното им изкупуване от спестените средства от намалената консумация на енергия

  • Гаранционно обслужване без разходи в рамките на до 2 работни дни след подаване на заявката за проблем в инсталирана от ИСС ЕООД светлинна точка.

Ние от ИСС ЕООД не продаваме лампи, ние предлагаме осветителна услуга с гаранция 84 месеца!

Еднократна инвестиция, срещу която получавате енерго-ефективен източник на осветление. Решение, което ще ви „върне” инвестицията и то без да имате скрити разходи за поддръжка в рамките на гаранционния срок!

LED

Ефективната инвестиция в осветлението е един от начините да постигнете желаната икономия на оперативни разходи. Ние умеем да смятаме и ще Ви предложим осветително решение и ще Ви покажем как Ви „излиза” сметка!

Lightning_Brochur_80